سرامیکهای متالایز برای کاربردهای خاص در تجهیزات اندازهگیری فشار، سیستمهای خلاء، مایکروویو و ابزارهای الکترونیکی تولید میشوند و دارای خواص دیالکتریک با لایه سطحی رسانا هستند. این قطعات با روشهایی مانند مولی منگنز، اسپاترینگ، آبکاری و اتصال مستقیم مس به سرامیک ساخته میشوند. شرکت موادپژوهان پویا امکان متالایز کردن سرامیکهای پیچیده را فراهم کرده و آنها را با فلزاتی مانند نقره، نیکل، مس و طلا پوشش میدهد. سرامیکهای آلومینایی با خلوص بالا در این فرآیند استفاده شده و قابلیت تحمل ولتاژهای بالا را دارند. این قطعات برای اتصال سرامیک به فلز در محیطهای خلأ بالا و آزمونهای نشتی گاز هلیم کاربرد دارند.
فیدتروهای سرامیکی قطعاتی کلیدی در تجهیزات خلأ هستند که امکان انتقال سیگنالهای الکتریکی بدون نشتی را فراهم میکنند و در حسگرهای دمایی، فشارسنجها و المنتها کاربرد دارند. این قطعات شامل سه بخش پین مرکزی رسانا، بدنه فلزی و قسمت عایق هستند که عایق آنها میتواند از رزین، شیشه یا سرامیک تفجوشی شده باشد. فیدتروهای سرامیکی نسبت به انواع شیشهای مقاومت بیشتری در برابر دما، تنش مکانیکی و شوک حرارتی دارند. شرکت موادپژوهان پویا این قطعات را با ولتاژ کاری ۱ تا ۱۰۰ کیلوولت و مقاومت عایقی تا ۲ ترااهم تولید میکند. این قطعات دارای هرمتیک سیل ایدهآل بوده و در آزمون نشتی گاز هلیم تا (mbar.l/s) 10⁻¹¹ موفق عمل میکنند.
اتصالات بایمتال برای اتصال قطعات و لولههای ساختهشده از دو جنس متفاوت مانند فولاد زنگنزن و آلومینیوم یا تیتانیم در تجهیزات خلأ و مبدلهای حرارتی استفاده میشوند. به دلیل تشکیل ترکیبات شکننده در روشهای جوشکاری معمولی، این اتصالات با روشهای جامد مانند جوش انفجاری، جوش اصطکاکی و جوش نفوذی ساخته میشوند. شرکت موادپژوهان پویا تولید این قطعات را با ابعاد ۲/۱ تا ۲۰ اینچ و از جنس فولاد زنگنزن و آلومینیوم در گریدهای مختلف انجام میدهد. این اتصالات متالورژیکی استحکامی چندصد مگاپاسکالی دارند و در صنایع خلأ، نفت و گاز و کرایوژنیک کاربرد دارند. همچنین، در واحدهای جداسازی اتمسفر برای اتصال مبدلهای حرارتی و ستونهای اصلی فرآیند بهکار میروند.