صفحه اصلی/محصولات/اتصالات بایمتال (Bimetallic joining)
اتصالات بایمتال (Bimetallic joining)

اتصالات بایمتال در بسیاری از کاربردهای مرتبط با تجهیزات خلاء و قطعات مبدل حرارتی که نیاز به اتصال قطعات و لوله ها با دو جنس متفاوت برای مثال از جنس فولاد یا فولاد زنگ نزن با آلومینیم یا تیتانیم است، مورد استفاده قرار می گیرند. روش های معمول جوشکاری بر روی این قطعات به دلیل تشکیل ترکیبات بین فلزی ترد و شکننده و ایجاد نشتی بعدی امکان پذیر نیست. لذا ایجاد اتصال های هرمتیک برای این قططعات بسیار مشکل است. در اتصال این قطعات از روش های جامد مانند جوشکاری انفجاری، جوش اصطکاکی،‌ جوش نفوذی و اتصال مکانیکی استفاده می شود.
در شرکت مواد پژوهان پویا،‌ ساخت قطعات اتصالات بایمتال برنامه ریزی و با موفقیت اجرا شده است. محصولات مدور در شکل های مختلف و اندازه متفاوت با این روش قابل تولید و تحویل به مشتریان است. این شرکت امکان ساخت مقاطع لوله ای از اندازه ۲/۱ اینچ تا ۲۰ اینچ را داراست. جنس قطعات می تواند از جنس فولاد زنگ نزن گریدهای ۳۰۴، L۳۰۴، ۳۱۶، L۳۱۶، ۳۲۱ و ۳۴۷ و قطعات آلومینیوم شامل گریدهای آلومینیم خالص، ۳۰۰۳، ۵۰۸۲ و ۶۰۶۱ باشد. اتصال متالورژیکی ایجاد شده به کمک فشار در اتصالات بایمتال، استحکام اتصال را در حد چندصد مگاپاسکال را ایجاد می کند که می تواند در کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار گیرد.
کاربرد این قطعات در صنایع مرتبط با خلاء، صنایع نفت و گاز و در صنایع کرایژنیک شامل شامل مخازن گاز مایع، نیتروژن مایع، اتصال مبدل های حرارتی و اتصالات مرتبط با آن می باشد. این قطعات قابلیت آب بندی از خلاء های پایین تا فشارهای ۴۰۰ بار را دارا هستند. به خصوص در واحدهای جداسازی اتمسفر که گازهای مختلفی را مانند اکسیژن، نیتروژن، آرگون و گازهای نجیب را از هوا جدا می کند، اتصالات بایمتال بین مبدل های حرارتی و ستون های اصلی فرآیند قرار می گیرند و ارتباط آن ها را ایجاد می کنند.

انتشار
سایر محصولات
سرامیک متالایز

سرامیک‌های متالایز برای کاربردهای خاص در تجهیزات اندازه‌گیری فشار، سیستم‌های خلاء، مایکروویو و ابزارهای الکترونیکی تولید می‌شوند و دارای خواص دی‌الکتریک با لایه سطحی رسانا هستند. این قطعات با روش‌هایی مانند مولی منگنز، اسپاترینگ، آبکاری و اتصال مستقیم مس به سرامیک ساخته می‌شوند. شرکت موادپژوهان پویا امکان متالایز کردن سرامیک‌های پیچیده را فراهم کرده و آن‌ها را با فلزاتی مانند نقره، نیکل، مس و طلا پوشش می‌دهد. سرامیک‌های آلومینایی با خلوص بالا در این فرآیند استفاده شده و قابلیت تحمل ولتاژهای بالا را دارند. این قطعات برای اتصال سرامیک به فلز در محیط‌های خلأ بالا و آزمون‌های نشتی گاز هلیم کاربرد دارند.

فیدتروهای سرامیکی قطعاتی کلیدی در تجهیزات خلأ هستند که امکان انتقال سیگنال‌های الکتریکی بدون نشتی را فراهم می‌کنند و در حسگرهای دمایی، فشارسنج‌ها و المنت‌ها کاربرد دارند. این قطعات شامل سه بخش پین مرکزی رسانا، بدنه فلزی و قسمت عایق هستند که عایق آن‌ها می‌تواند از رزین، شیشه یا سرامیک تفجوشی شده باشد. فیدتروهای سرامیکی نسبت به انواع شیشه‌ای مقاومت بیشتری در برابر دما، تنش مکانیکی و شوک حرارتی دارند. شرکت موادپژوهان پویا این قطعات را با ولتاژ کاری ۱ تا ۱۰۰ کیلوولت و مقاومت عایقی تا ۲ ترااهم تولید می‌کند. این قطعات دارای هرمتیک سیل ایده‌آل بوده و در آزمون نشتی گاز هلیم تا (mbar.l/s) 10⁻¹¹ موفق عمل می‌کنند.

مقالاتآخربن مقالات منتشر شده
اتصالات هرمتیک سیل با فرآیند لیزر

مقالات

اتصالات هرمتیک سیل با فرآیند لیزر

یکی از روش‌های موثر و پیشرفته برای ایجاد اتصال کاملاً آب‌بند یا هرمتیک سیل، استفاده از فرآیند جوشکاری با لیزر

سیستم‌های خلاء | فناوری پیشرفته در صنایع حساس

مقالات

سیستم‌های خلاء | فناوری پیشرفته در صنایع حساس

🔬 سیستم‌های خلاء و اهمیت آن‌ها در صنعت سیستم‌های خلاء به مجموعه تجهیزاتی اطلاق می‌شود که فرآیندها و اندازه‌گیری‌های فیزیکی

هرمتیک سیل چیست؟ | فناوری درزبندی بدون نشت در سیستم‌های خلاء

مقالات

هرمتیک سیل چیست؟ | فناوری درزبندی بدون نشت در سیستم‌های خلاء

🔍 مفهوم هرمتیک سیل و اهمیت آن در سیستم‌های خلاء واژه سیل (Seal) یا درزبندی در مقابل نشت (Leak) قرار